Image of Blog
Blog
January 24, 2012

Mirror House by MLRP

Mirror House by MLRP

Mirror House
MLRP
Copenhagen, Denmark
2011

A playground pavilion in the Copenhagen Central Park that was once covered in graffiti has been transformed by MLRP Architects. The existing structure has been redesigned to simulate a funhouse using minimal resources. As the doors to the “Mirror House” open, a new massive mirror-polished sheet is exposed for children to interact with. When closed, the building appears rather ordinary. Only in the daytime is the exterior of the building exposed, which was reconstructed using heat-modified wood and mirror-polished stainless steel sheets.

According to MLRP, the renovation is one of three projects to modernize the park. The other two will be completed this year. These sorts of modernization projects will further the advancement and value of the area.

information and images courtesy of © MLRP, Laura Stamer, designboom

DISCLAIMER: This project does not feature ALPOLIC Materials. The Architecture, Design and Sustainability sections of our blog are for global projects that we find remarkable.

My Samples
Request Samples