Image of Blog
Blog
News

How ALPOLIC Metal Composite Materials Enabled This Utah Design to ‘Come Alive’

Beecher Walker Architects wanted more than just a standard “office box” for its Thanksgiving Station Office Park project. The development, located in the budding technology hub referred to as Silicon Slopes, had a clear vision: incorporating the crisp lines of modern architecture with the warm and inviting patterns of timber. The challenging Utah climate made traditional material choices impractical, but the design was key for Jory Walker, Principal, President and Lead Designer. “Let’s face it, when many think of Utah, they think cold, but the wooded beauty and mountain ranges of the Salt Lake Valley are stunning so why not take a modern interpretation of that using glass, wood and structural height?”

Read more about the Thanksgiving Station Project, featuring the NUVI headquarters, in the latest article from Building Design + Construction. 

How ALPOLIC Metal Composite Materials Enabled This Utah Design to ‘Come Alive’
My Samples
Request Samples